"Laman Reformasi Anti Kezaliman"
PUTRAJAYA DIRAMPAS MAHARAJA MAHATHIR

KUASA RAJA MELAYU DIRAMPAS OLEH MAHARAJA MAHATHIR

Semalan 7hb.Nov.2000 adalah tarikh rasmi PUTRAJAYA dinobatkan sebagai Negeri Maharaja Mahathir@Mahafiraun A/L Kezaliman@Pengkhianatan ……dan hari ini seluruh media rasmi kroni dengan bangganya menulis ….” RASMI PUTRAJAYA MILIK KERAJAAN UMNO@BN “ dan Selangor akan terima RM 200 juta serta wang ihsanRM 7.5 untuk selamanya, disamping tanah seluar 10.16 ekar di Morib menjadi milik Kerajaan Negeri Selangor. Kepada Duli Yang Maha Mulia Tuanku Yang Di Pertuan Agung dan Pemangku

Sultan Selangor…..kita boleh melihat betapa sedih dan sayunya mereka terpaksa Kezaliman@Pengkhianatan berserta seekor lagi Pengkhianat Negeri Selangor Dr.Mohd.Khir Toyo……Dengan ini secara rasminya kuasa raja-raja Melayu telah dirampas dan diliwat oleh Maharaja Kera yang sekor ni….??? Apalah yang tinggal pada raja-raja Melayu kini…hanya adat-istiadat diraja sehaja yang tinggal…..yang lainya adalah milik mutlak Maharaja Mahathir@Mahafiraun ……maka dengan itu sistem Raja berparlimen tidak bermakna lagi bagi rakyat dan bangsa Malayasia kini…..???

Kini “Raja Yang Adil Raja Di Sembah “ telah bertukar menjadi “ Maharaja Yang Zalim Maharaja Di Sembah “….dan Maharaja Mahathir@Mahafiraun dengan sombong dan bongkak mengunakan kuasanya mempergunakan Kedua-dua Raja Melayu ini untuk mencapai hasratnya….yang pastinya ANAK DAN BAPA ini terpaksa menelan kepahitan serta kesalahan yang amat sangat kepada rakyat Selangor, dan dengan mudah Maharaja Kera ini akan melepaskan diri jika rakyat Selangor dan Malaysia membantah….dengan satu jawapan yang ringkas “ KAN RAJA KAMU YANG SERAH PUTRAJAYA KEPADA KERAJAAN, SAYA HANYA SEBAGAI SAKSI “…..itulah sikap Maharaja Mahathir@Mahafiraun ….” lontar batu sorok tangan “ sikap semulajadinya sejak ditetaskan kemuka bumi ini. RM 200 JUTA + RM 7.5 JUTA SETAHUN  + 10.16 HEKTAR TANAH = 4,931 HEKTAR PUTRAJAYA…????

Apalah nilai wang  RM 200 juta (sedangkan Kerajaan Negeri telah melabur lebih RM 1 billion di Putrajaya dan tanah rakyat serta harta pula terpaksa diserah kepada UMNO@BN ), apakah wang ihsan RM 7.5 juta setahun itu bersesuaian dengan keuntungan yang bakal di terima oleh PUTRAJAYA lebih kurang RM 1 billion setahun….berapa peratuskah nilai RM 7.5 juta ini  ( 0.75% sehaja dari nilai RM 1 billion )…..dan adakah pendapatan PUTRAJAYA tidak akan meningkat dari tahun kesetahun….dan wang ihsan ini kekal RM 7.5 sehingga kiamat…..berapakah nilai RM 7.5 juta ini dua puluh tahun akan datang…….yang pastinya tahun 2020 wang RM 7.5 juta ini hanya mampu untuk membayar gaji seorang YB Dewan Undangan Negeri sehaja……dan bagaimanakah Selangor nak menampung kos pemeritahan negeri kerana pelaburan RM 1 billion pada tahun 1996-2000 keatas PUTRAJAYA masih tidak mampu untuk dikambus atau dipungut balik…sedangkan diwaktu yang sama PUTRAJAYA telah menjadi METROPOLITAN yang mampu mengaut keuntugan sekurang-kurangnya RM 2 billion setahun…..???? Apakah Kerajaan Selangor nak merampas kembali PUTRAJAYA  pada tahun 2020….kang buruk siku jadinya….???.

Apakah dengan meng ihsan tanah 10.16 hektar di Morib kepada kerajaan negeri…ia dapat mengembalikan tanah seluas 4,931 hektar di PUTRAJAYA, yang telah dirampas oleh Maharaja Mahathir@Mahafiraun kepada rakyat  Selangor….???

Dan kenapa pula 10.16 hektar tanah di Morib milik Kerajaan Persekutuan…?? Sedangkan ia berada dalam Negeri Selangor….dan bilakah tanah ini telah dijual kepada Kerajaan Persekutuan….?? Siapakah penjual dan pembelinya…??? Tiba-tiba pulak dengan sombong dan bongkaknya meng ihsankan tanah dalam Negeri Selangor kepada Negeri  Selangor….” bagaikan pencuri kasut menjual kasut curi kepada pemilik kasut tersebut ” ….!!!!

Apakah sejumlah wang diatas sama nilai dengan  PUTRAJAYA bersama penduduknya……??? Kita boleh bertanya kepada penduduk PUTRAJAYA adakah mereka rela mengugurkan kerakyatan negeri Selangor dan memohon kerakyatan WP PUTRAJAYA, dan apakah mereka rela ditawan oleh  Maharaja  Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya…..apakah rakyat PUTRAJAYA terpaksa angguk dan tunduk kepada arahan rejim Maharaja Mahathir@Mahafiraun ….. kerana mereka telah dijual oleh MENTERI BESAR DAN SULTAN MEREKA SENDIRI……??? Dengan sejumlah wang kecil ……???. Apakah rakyat di PUTRAJAYA tidak mempunyai maruah lagi kerana boleh diperdagangkan bak hamba abdi…mengikut kasta dan nilai oleh si pembeli…..!!!

PENGORBANAN RAKYAT SELANGOR DIPERLEKEH DAN DINODAI

Telah bertahun-tahun lamanya rakyat negeri Selangor berjuang dan berkorban untuk mastikan tanahjajahnya dipertahankan dari dirampas dan diserang oleh penjajah……tapi 7hb.Nov.2000 satu tarikh pilu dan sedih bagi rakyat negeri Selangor, apabila tanahjajahnya telah dirampas dengan sebatang PEN dan sejumlah wang yang kecil…..dan akhirnya telah dijajah oleh penjilat UMNO@BN.

Apakah Sultan sudah tidak mampu untuk mempertahankan tanahjajahnya…..apakah Menteri Besar ( Doktor Gigi )  lansung tidak mampu untuk menunjukkan gigi kepada Maharaja Mahathir@Mahafiraun …begitu juga sejarah 1972 telah  berulang ketika penyerahan WPKL kepada Kerajaan Persekutuan….kini PUTRAJAYA lebih memilukan kerana perjanjian penyerahan ini terpaksa di tandatangani olehKEDUA-DUA RAJA SELANGOR.

Dimanakah letaknya kedaulatan sebuah negeri yang ber Sultankan Raja Melayu…..??? Dengan mudah seorang Maharaja berketurunan mamak merampas hak rakyat dan bangsa Selangor…… Inilah telah berlaku terhadap MELAKA ratusan tahun yang lalu sehingga kini MELAKA tiada beraja dan sejarah silam kemashuran Raja Melayu yang dipelopori oleh MELAKA akan ditelah arus silam….!!!!!! Apalah ada pada darjat dan martabat jika tanah jajahan dan rakyat dengan sewenang-wenangnya dirampas dan diperkotak-katekan oleh seorang Maharaja Tua yang telah di cop Pengkhianat oleh seorang anak Raja yang bernama Almarhum Tunku Abdul Rahman (Perdana Menteri Malaysia Pertama)…..apakah rakyat dan bangsa Malaysia tidak belajar dari sejarah dahulu……kerana seorang mamaklah, RAJA MELAKA hapus lansung dimuka bumi ini….dan Hang Tuah akan merasa sedih serta pilu……” Takan Melayu Hilang Kini apa yang diteka dan diandaikan oleh Pahlawan dan Pembesar Istana sejak berzaman…..telah menjadi kenyataan…..Raja-Raja Melayu kini hanya tinggal sebagai bahan sejarah dan tradisi sehaja buat rakyat dan bangsa Malaysia.

MAHARAJA MAHATHIR@MAHAFIRAUN RAJA SEGALA RAJA DI MALAYSIA.

Dengan penghapusan kuasa Raja-Raja Melayu beberapa tahun lalu……kini secara rasminya seekor mahluk perosak Maharaja Mahathir@Mahafiraun …..sejak dari zaman Almarhum Tunku Abdul Rahman Al-Haj……mamak sekor ini memang menaruh dendam kesumat terhadap Raja-Raja Melayu……kini kuasa RAJA-RAJA MELAYU ADALAH MILIK MUTLAK MAHARAJA MAHATHIR@MAHAFIRAUN …….dan Raja Melayu kini hanya mampu menyimpan KERIS KONTOT DIDALAM SARUNG sehaja tidak lebih dari itu……RAJA-RAJA MELAYU KINI TERPAKSA AKUR DAN TUNDUK KEPADA ARAHAN MAHARAJA KERA YANG SEKOR NI……!!!!

Kini gila kuasa dan kezaliman Maharaja Mahathir@Mahafiraun ini semakin  hari semakin mengila….sehinggakan…..ia mampu dan bersedia mengorbankan mana-mana nyawa rakyat dan bangsa Malaysia yang menyangahnya…..??? itulah hakikatnya kini….dengan mengunakan rejim zalimnya……pasti rakyat dan bangsa Malaysia yang taat setia kepada Raja-Raja Melayu akan disembelih dan perhambakan…..itula senario Malaysia kini…….!!!! Selagi rakyat dan bangsaMalaysia tidak mampu untuk menentang Maharaja Kera Yang Gila ini…….selagi itulah rakyat dan bangsa Malaysia akan dijadikan mangsa oleh rajim zalim Mahathir@Mahafiraun ……???

Kini budaya “ Raja Yang Zalim Raja Di Sanggah “ telah tidak mampu dilakukan oleh rakyat dan bangsa Malaysia…..kerana seekor Maharaja Kera telah menjadi gagah dan berkuasa apabila mampu menelan dan merampas kuasa Raja-Raja

Melayu sejak dari berkurun yang lalu……????? Maharaja Mahathir@Mahafiraun serta Patung Berhala UMNO@BN dan rejim zalimnya kini benar-benar mengila untuk merampas dan meliwat hak rakyat dan bangsa Malaysia…… apa jua tentangan dan bantahan akan dilayan dengan kejam serta jika terpaksa nyawa adalah gantinya….!!!!!! Benarlah apa bila Hang Jebat menderhaka kepada Sultan Melaka……adala satu Penderhakaan Yang Di Tuntut untuk menyelamatkan maruah dan kuasa Raja-Raja Melayu……tapi saying seribu kali sayang fakta sejarah telah menyebabkan
 Hang Tuah dihina…..walaupun Hang Jebatlah seorang pejuang bangsa dan tanahair yang tulen.

Kini Maharaja Mahathir@Mahafiraun ini cuba menipu fakta sejarah siapakah PENGKHIANAT DAN PENDERHAKA yang sebenarnya di MALAYSIA …… adakah mereka ini ANWAR IBRAHIM, WAN AZIZAH, FADIL NOR, MAHFUZ OMAR, EZAM MOHD.NOR, ROSLAN KASIM, AZMIN ALI…..!!!! ATAU SEEKOR MAHARAJA KERA YANG BERNAMA MAHATHIR@MAHAFIRAUN A/L PENGKHIANAT@KEZALIMAN  seperti mana Almarhum Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj menolak dan menyingkirkan Maharaja Tua sekor  dari UMNO@BN dan beruk tua ini lari keluar negara untuk menghina Raja Melayu dan Malaysia di Pentas Antarabangsa…….???? KINI PENDERHAKA DAN PENGKHIANAT INI TELAH BERKUASA DIMALAYSIA…….maka terjadilah pepatah melayu “ Seperti Beruk Mendapat Bunga “…….!!!!!

Kini rakyat dan bangsa Malaysialah yang bertanggung-jawap memastikan Maharaja Kera ini di nyahkan dari muka bumi Malaysia ini……lagi ditunggu lagi banyaklah kerosakan yang dilakukan oleh Maharaja Kera ini…..nyahkan Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN dan rejim zalimnya dari tanah air Malaysia yang tercinta ini.

Islah Kita Menuju kepada Negara Islam Yang Berpaksikan Al-Quran dan As-Sunnah.

“ Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN “
8HB.NOV.2000